Lezingen

Hoe komt een realityster in het Witte Huis terecht? Waarom vechten er twee hoogbejaarden om het presidentschap? Hoe ziet de ambtstermijn van Joe Biden eruit? Wat is de invloed van de media? En hoe ziet de toekomst van Donald Trump eruit? Zomaar wat vragen die bij veel mensen leven.

Als keynote speaker praat Raymond iedereen in rap tempo – en met humor – bij over de laatste ontwikkelingen in de Verenigde Staten. Raymond schetst niet alleen een intrigerend beeld van de Amerikaanse politiek, media en maatschappij, maar beschrijft zijdelings ook zijn persoonlijke ervaringen met de Verenigde Staten.

Raymond voor jouw evenement boeken? Vraag dan een offerte aan bij de Speakers Academy (ook bereikbaar via 010-4333322 en info@speakersacademy.com) of vul onderstaand contactformulier in:

 

De Speakers Academy vertegenwoordigt de meest invloedrijke experts en autoriteiten van de wereld. Samen met hun sprekers creëren ze betekenisvolle en innovatieve verhalen voor onze Nederlandse en internationale klanten en hun publiek. Verhalen die verteld moeten worden en om de missie van de Speakers Academy, Bringing Knowledge to the World, uit te dragen.

© Hannie Verhoeven