Podcast

In zijn politiek incorrecte podcast praat Raymond Mens je bij over de Verenigde Staten van Donald Trump. Over de strijd om het Witte Huis. De elite. De media. En natuurlijk: America First. Je kunt de afleveringen luisteren via SoundCloud, Spotify en Apple Podcasts!

Afleveringen

Aflevering 5: Van Fortuyn tot Trump. De afgelopen twintig jaar zagen we van Den Haag tot Washington politieke revoltes. Wat is de rode draad van Pim Fortuyn tot Donald Trump?

Aflevering 4: Het Chinese virus. President Trump noemt het coronavirus opvallend vaak “het Chinese virus.” Waarom?

Aflevering 3: Ross Perot. In 1992 deed de Texaanse zakenman Ross Perot als onafhankelijke kandidaat een gooi naar het Witte Huis. Hij kwam ver, maar verloor. Toch is zijn invloed op de Amerikaanse politiek tot op de dag van vandaag voelbaar.

Aflevering 2: De goudeerlijke leugenaar. Volgens The Washington Post loog president Trump al meer dan 10.000 keer. Toch ziet zijn achterban in hem de enige, eerlijke politicus. Hoe kan dit?

Aflevering 1: Mijn vriend Rocco. Rocco was er als brandweerman op 11 september 2001 bij toen het World Trade Center instortte. Hij houdt van zijn land, maar vindt dat politici het verkwanseld hebben. In Donald Trump zag hij een redder in nood. Staat hij nog steeds vierkant achter de president?