Podcast

In zijn politiek incorrecte podcast licht Raymond ontwikkelingen uit die symbool staan voor de Verenigde Staten van Donald Trump: de elite, de media en natuurlijk America First. Je kunt de afleveringen luisteren via SoundCloud, Spotify en Apple Podcasts!

Afleveringen

Aflevering 1: Mijn vriend Rocco. Rocco was er als brandweerman op 11 september 2001 bij toen het World Trade Center instortte. Hij houdt van zijn land, maar vindt dat politici het verkwanseld hebben. In Donald Trump zag hij een redder in nood. Staat hij nog steeds vierkant achter de president?

Aflevering 2: De goudeerlijke leugenaar. Volgens The Washington Post loog president Trump al meer dan 10.000 keer. Toch ziet zijn achterban in hem de enige, eerlijke politicus. Hoe kan dit?

Aflevering 3: Ross Perot. In 1992 deed de Texaanse zakenman Ross Perot als onafhankelijke kandidaat een gooi naar het Witte Huis. Hij kwam ver, maar verloor. Wat is zijn blijvende invloed op de Amerikaanse politiek?

Aflevering 4: Het Chinese virus. President Trump noemt het coronavirus opvallend vaak “het Chinese virus.” Waarom?

Aflevering 5: Van Fortuyn tot Trump. De afgelopen twintig jaar zagen we van Den Haag tot Washington politieke revoltes. Wat is de rode draad van Pim Fortuyn tot Donald Trump?

Aflevering 6: Lang Leve Trump. Begin deze maand verscheen Lang leve Trump. Hoe kwam dit boek, over de trends achter Amerika’s 45e president, tot stand? Jeroen de Veth in gesprek met auteur (Raymond Mens) en uitgever (Petra Hoogerwerf).