Lezingen

Hoe komt een realityster in het Witte Huis terecht? Waarom vechten er twee hoogbejaarden om het presidentschap? Hoe ziet de ambtstermijn van Joe Biden eruit? Wat is de invloed van de media? En hoe ziet de toekomst van Donald Trump eruit? Zomaar wat vragen die bij veel mensen leven – vast ook bij jouw clubgenoten of collega’s…

Gelukkig kan Raymond iedereen in rap tempo bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de Verenigde Staten en alle vragen hierover beantwoorden. Raymond schetst niet alleen een intrigerend beeld van de Amerikaanse politiek, media en maatschappij, maar beschrijft zijdelings ook zijn persoonlijke ervaringen met de Verenigde Staten.

Wil je Raymond voor jouw evenement uitnodigen? Vraag dan een offerte aan bij de Speakers Academy. Je kunt de Speakers Academy ook bellen (010-4333322) of mailen (info@speakersacademy.com).

De Speakers Academy vertegenwoordigt de meest invloedrijke experts en autoriteiten van de wereld. Samen met hun sprekers creëren ze betekenisvolle en innovatieve verhalen voor onze Nederlandse en internationale klanten en hun publiek. Verhalen die verteld moeten worden en om onze missie, Bringing Knowledge to the World, uit te dragen.